News

7 months ago

Choć obecna sytuacja nakłada wiele obostrzeń pracownicy Immunolabu dokładają wszelkich starań, aby obecna produkcja i wysyłka zamówień odbywały się zgodnie z planem👩‍🔬

Although ... See more

7 months ago
Koronawirus SARS-CoV-2

Rozmowa z wirusologiem, prof. dr hab. Krystyną Bieńkowską-Szewczyk, Kierownikiem Zakładu Biologii Molekularnej Wirusów Międzyuczelnianego Wydziału Biotechnol...

7 months ago

Rozbudowaliśmy naszą ofertę!
Od dzisiaj oferujemy Państwu nowe surowice do hamowania faz:
H:a, H:c, H:f,g, H:g,m, H:g,p, H:k, H:y, H:z, Hz4,z23, H:z29, H:z35, H:z36, H:z42, H:z53.
Może ... See more

7 months ago

Z radością informujemy Państwa o naszym nowym produkcie 2w1:
Surowica H:1,2,5 do hamowania faz!
Dzięki tej surowicy można zahamować fazy H:1,2 oraz H:1,5.
Zapraszamy do kontaktu 🙂

8 months ago
The EU Action Plan against Antimicrobial Resistance

Plan działania UE przeciwko oporności na środki przeciwdrobnoustrojowe

Antibiotics are precious resources used every day to help cure common illnesses and prevent infections during surgery. Unfortunately, because of excessive use, bacteria become resistant, leading to ... See more

8 months ago
What can be done to reduce the use of antibiotics in animals?

Reduce the use of antimicrobials. Replace antimicrobials with alternative treatments. Rethink the livestock production system. Find out EFSA and EMA's advice to fight against antimicrobial resistance ... See more

9 months ago

Wszystkim naszym Klientom, Współpracownikom i Kontrahentom życzymy, aby kolejny rok był wyjątkowym czasem, w którym zrealizujecie wszystkie swoje osobiste marzenia i zawodowe plany.

10 months ago

Wesołych Świąt!🎄🎄🎄
Niech zbliżające się Święta Bożego Narodzenia przyniosą Państwu wiele radości, ciepła i optymizmu!

Merry Christmass! 🎄🎄🎄
May the upcoming Christmas ... See more

10 months ago
Salmonella the most common cause of foodborne outbreaks in the European Union

Prawie co trzeci wybuch epidemii przenoszonych przez żywność w UE w 2018 r. Był spowodowany przez Salmonellę. 67% z 1 581 ognisk Salmonelli odnotowano w Słowacji, Hiszpanii i Polsce. Ogniska te ... See more

Nearly one in three foodborne outbreaks in the EU in 2018 were caused by Salmonella. This is one of the main findings of the annual report on trends and sources of zoonoses published today by the ... See more

« 2 of 3 »